Netværksfrokost 7. april 2013

Den 7. april 2013 afholdt vi et netværksarrangement for alle nuværende medlemmer af Netværksfamilier i Gladsaxe. Det var både for dem, som allerede er blevet matchet med hinanden, og også for dem, som ikke er matchet endnu.

Vi spiste en dejlig frokost sammen på Madbiblioteket i Gladsaxe, og fik dermed mulighed for at hilse på hinanden og udveksle oplevelser og erfaringer med de interkulturelle møder, der skabes gennem projektet.

I løbet af eftermiddagen blev det tydeligt for os koordinatorer i projektet, at der i mange af matchene der er formidlet, allerede er opstået varme venskaber og tætte bånd, som bevæger sig ud over, hvad man kan håbe og forvente, når man matcher familier.

Det glæder os meget, at det allerede er så tydeligt, hvor meningsfyldt og rørende det er, hvad vi er med til at formidle i projektet. Det var tydeligt for os, at det er begge parter som får noget ud af matchet, samt at venskaberne er ligeværdige og kærlige.

Her er billeder fra arrangementet, hvor den gode stemning tydeligt afspejles.

Hvis du har fået lyst til at blive matchet med en herboende dansk borger, eller en nytilkommen flygtning eller indvandrer, så kontakt os endelig på

netvaerksfamilieriglx@gmail.com eller tlf 26 70 28 77

Related posts: